flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд очима дитини

19 грудня 2017, 12:26

15 грудня в приміщенні Маневицького районного суду Волинської області було проведено День відкритих дверей та підведено підсумки конкурсу дитячих малюнків ,,Суд очима дитини”.

Юні митці надіслали на адресу Маневицького районного суду понад 60 робіт, в яких поділилися своїм баченням здійснення правосуддя. Результати творчої праці конкурсантів були представлені на виставці в залі судових засідань суду.

Талановиті учасники, які виявили бажання прийняти участь у конкурсі, отримали за свої старання солодкі подарунки.

Приємною несподіванкою для учнів Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя України Андрія Снітка та НВК ,,Маневицька ЗОШ I-III ступенів №2-гімназія імені А.П.Бринського” стала можливість поспілкуватися з суддею Маневицького районного суду Токарською І.С., яка розповіла їм про організацію роботи суду та відповіла на питання, що їх цікавили.

Працівники апарату суду підготували для відвідувачів цікаві квести та вікторини, які допомоги дітям засвоїти всю отриману інформацію в ході проведеного заходу.

По завершенню, учні поділилися своїми враженнями та висловили надію, що на цьому їх знайомство з робою суду тільки починається.