flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Маневицького районного суду Волинської області долучився до акції «Подаруй бібліотеці книгу»

22 листопада 2017, 14:45

    Колектив Маневицького районного суду Волинської області долучився до акції «Подаруй бібліотеці книгу», підготувавши книги в подарунок для читачів Маневицької центральної районної бібліотеки.

    Серед книжок є певна кількість дитячої, художньої, наукової, юридичної та класичної літератури.

    Саме 21 листопада 2017 року,  до Дня Гідності та Свободи, що об’єднує дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію та Революцію Гідності, працівники суду вирішили передати зібрані спільними зусиллями книги, серед яких вирізняється книга Марка Рудневича "Я з небесної сотні". Саме ця книга описує три вирішальні доби на Майдані та надасть змогу читачеві згадати ті тривожні лютневі дні.

    З метою широкого розповсюдження та на допомогу учням, студентам, які навчаються за напрямком підготовки "Право", практикуючим юристам та всім, хто цікавиться питанням дотримання прав людини, також було передано досить цікавий посібник-коментар "Європейська конвенція про захист прав людини і основоположних свобод", в якій кожен читач зможе найти фундаментальну основу всього комплексу міжнародно-правового регулювання в галузі права і свобод людини, її законних інтересів та потреб.

    Для маленьких читачів, а також їх родин, колектив суду придбав книгу Лариси Денисенко «Майя та її мами», оскільки ця книга вчить толерантності та взаємоповаги: «Неважливо, чи ти живеш із маленькою сім’єю, чи з великим родом. Неважливо, чи ти рідна дитина, чи не зовсім. Неважливо, скільки в тебе мамусь або татусів. Важливо, щоб у родині панували любов і повага, бо це і є головні цінності».

    Будьмо людьми з дитинства:)