flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Маневицького районного суду взяв участь у роботі круглого столу

27 жовтня 2017, 14:32

26 жовтня 2017 року голова Маневицького районного суду Волинської області взяв участь у роботі круглого столу з обговорення поширених та тісно пов'язаних проблем застосування окремих положень кримінально-процесуального законодавства, учасниками якого були судді, прокурори та адвокати. Вищезазначений захід відбувся у приміщенні Рекреаційного комплексу "Рестпарк" за адресою: вул. Рівненська, 135, с. Струмівка, Луцький район, Волинська обл. У ході зустрічі було обговорено конкретні труднощі в застосуванні кримінального процесуального законодавства, що були виявлені під час зустрічей з професійними правниками, з метою пошуку відповідних рішень.

Модератор заходу, старший радник з питань судової системи Джон Каббон, наголосив на необхідності розширення професійного діалогу між судом, прокуратурою, адвокатурою та зауважив, що з метою пошуку відповідних рішень у проблемах застосування окремих положень кримінально-процесуального законодавства, слід конкретизувати випадки, які можуть спричиняти труднощі.

В ході дискусій, учасники обговорювали перспективи внесення змін до діючого кримінально-процесуального законодавства та прогнозували можливі зміни в практиці.